Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Retourneren

Retourneren

Hoe retourneer ik het artikel?

Heb je het verkeerde artikel bestelt of ben je niet tevreden over het product dan heb je de mogelijkheid om het artikel te retourneren.

Print onderstaand retour formulier, vul het in en stuur het met de producten die retour komen aan ons terug. (geen printer, noteer dan op een blaadje de gevraagde gegevens)
Laat ons per mail weten dat je een product terug stuurt en stuur de retour zending voldoende gefrankeerd aan:

Verstuur je met Post NL / Belgische Post.
Gebruik dan dit retour adres:
Jules hondenboetiek
Postbus 54
6160 AB Geleen NL

Verstuur je via DPD/ DHL of andere pakketdienst.
Gebruik dan dit retour adres:
Jules hondenboetiek
Neerbeekerstraat 7
6191HK Neerbeek NL

Goed om te weten
* Het retour sturen is voor jouw eigen rekening. Er worden alleen voldoende gefrankeerde zendingen aangenomen.
* We willen graag iemand anders weer blij kunnen maken met de artikelen daarom ontvangen we de producten graag in de originele verpakking MET aangehechte labels en ZONDER hondenharen.
* Het artikel dient met alle mee geleverde toebehoren  terug gestuurd te worden.
* Ruilen gaat eenvoudig door het plaatsen van een nieuwe bestelling. Zo weet je gelijk of het item nog beschikbaar is
* Retourpakketten waar geen retourformulier of notitie bij zit met gegevens van wie het komt, kunnen we niet in behandeling nemen omdat we niet weten wie het retour stuurt.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen 
Indien je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen wordt deze door Jules hondenboetiek kosteloos omgeruild voor het juiste product. De kosten van het retour sturen zijn dan ook voor rekening van Jules hondenboetiek. Hiertoe dient je zo snel mogelijk contact op te nemen via email info@juleshondenboetiek.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

RUILEN:
Ruilen gaat eenvoudig door het plaatsen van een nieuwe bestelling. Zo weet je gelijk of het item nog beschikbaar is

Heb je vragen over dit retour proces, neem dan contact met ons op via info@juleshondenboetiek.nl   We helpen je graag!

Jouw rechten bij retour sturen (Herroepingsrecht)
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je heeft na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van bij jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jou vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jules hondenboetiek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@juleshondenboetiek.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerkproduct
Een product dat volgens de door jou ingevoerde specificatie op maat is gemaakt kan helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retour formulier  van Jules Hondenboetiek         

Wanneer je de overeenkomst wilt herroepen dan kun je dit doen door:
Dit herroepingsformulier ingevuld naar ons retour te sturen samen met de producten.

Retouradres:
Jules hondenboetiek
Postbus 54   6160AB  Geleen, Nederland
info@juleshondenboetiek.nl    

Jouw gegevens:
Naam:…………………………………………………………………
Adres: …………………………………………………………………
Postcode:……………………. Woonplaats:………………………..
E-mail: ………………………………………………………………..

Order / Factuur nummer : …………………………………………
Ontvangen op ………………………………………………………

Artikel (korte omschrijving)                                                 Reden retour (optioneel)

………………………………………..............................................................................
....................................................................................................................................
....................................................................................................................................
....................................................................................................................................

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jou retour terugstorten mits het product(en) reeds in goede orde retour ontvangen is.