Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Wie is Jules hondenboetiek

Wie zijn wij

Hey wat leuk dat je hier even komt kijken wie het gezicht is achter Jules hondenboetiek

In juni 2004 ging ik mijn eerste eigen hond ophalen. Een franse Bulldog genaamd Jules kwam toen in mijn leven. Jules was toen net 8 weekjes en ging van dag 1 mee naar mijn werk. Omdat ik voornamelijk buiten werkte was dat in de zomer wel leuk voor Jules maar in de winter werd het nogal koud. Op zoek dus naar een hondenjas.
                                                                                                                                                          Aangezien ik zelf van aparte en hippe dingen houd, moesten mandjes, jasjes en halsbanden dit ook zijn. En die hippe items voor Jules vielen op bij anderen. We kregen de vraag waar we die coole jasjes, grappige manden en Blingbling halsbanden altijd kochten. Destijds was in Nederland het aanbod in aparte en hippe hondenproducten nogal weinig, dus besloten we dat hieraan iets gedaan moest worden. 

Het idee voor Jules hondenboetiek was geboren!

Begin 2007 ging Jules hondenboetiek online met de webshop. En wat kregen we een enthousiaste reacties.  Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een serieuze webshop op het gebied van hippe hondenkleding en aparte hondenaccessoires en in onze showroom kun je terecht als je de produkten graag 'live'wil zien, passen of voelen. We zijn iedere dag bezig het assortiment zo aantrekkelijk mogelijk te maken en altijd op zoek naar nieuwe producten.

Omdat we zulke bijzondere en opvallende aparte producten verkopen kreeg ook de media hier lucht van. Hierdoor waren we afgelopen jaren te zien in diverse tv programma's en te horen op de radio. (o.a. Telegraaf, L1, Metro, Wereld draait door, Hart van Nederland, TV Limburg, Giel Beelen, WDR)

Je vind in onze webshop niet alleen leuke en betaalbare producten voor je hond maar ook luxere en 'over the top' honden artikelen.
Kom dan ook regelmatig even langs voor de nieuwste collecties of aanbiedingen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social media.

Van onze lieve Jules hebben we in 2016 helaas afscheid moeten nemen. En niet alleen wij waren verdrietig , maar aan alle reacties die we van klanten kregen had Jules ook bij velen een plekje in hun hart.
Een paar maanden later Charlie Brown ons team komen versterken. Charlie is het achter neefje van Jules. Jawel echt!  Je zult hem veel tegen komen op onze website en Social media.