Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Honden autostoel

Honden autostoel

Waarom een honden autostoel?

Een honden autostoel is, zoals het woord al zegt, een stoel die je gebruikt om je hond in te zetten wanneer je gaat autorijden en is de oplossing om je hond veilig in je auto te vervoeren.

Wat is er nou fijner dan lekker met je hond de deur uit te gaan. Pak je de auto dan wil je jouw hond natuurlijk veilig vervoeren. Een autostoel voor honden is dan het ideale hulpmiddel om je viervoeter mee te nemen.

Je hond kan naar buiten kijken en loopt niet los door de auto heen. Daarbij zal je hond zich hierdoor minder vervelen onderweg en ook rustiger zijn omdat hij zijn eigen plekje heeft in de auto. De hondenautostoel wordt vast gezet met een verstelbare gordel rond de rug leuning. De autogordel wordt door 1 of 2 lussen van de autostoel geschoven en vast geklikt in de autogordel. In de autostoel zitten 1 of 2 verstelbare lijntjes om je hond(en) mee vast te zetten.

Check dit filmpje op You tube om te zien hoe je een autostoel vast zet.

In ons assortiment vind je 3 merken honden autostoelen met daarin veel keuze namelijk de merken Amibelle, Golden Dog en Angel and Gladys.
Welke kies jij..