Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Disclaimer en Copyright

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is. 

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Jules hondenboetiek behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Jules hondenboetiek is niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van elektronische middelen van communicatie, en het behoort tot jouw eigen verantwoordelijkheid om deze middelen en eventuele bijlagen hierop te scannen of anderszins te controleren.

Copyright
We hebben onze webshop met veel zorg samen gesteld.
Het design, de teksten, Blog berichten, Artikelen en foto's zijn eigendom van Jules hondenboetiek en mogen zonder schriftelijke  toestemming niet gedeeld of gekopiëerd worden.
Deze mogen wel gedeeld worden via Social Media, mits er verwezen wordt naar de website.
Wil je gebruik maken van foto’s, teksten of artikelen voor publicaties (vinden we altijd leuk!) neem dan contact met ons op. (mits ze verwijzen naar www.juleshondenboetiek.nl). Graag wel in overleg.

Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website te vermenigvuldigen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van Jules hondenboetiek. Het is toegestaan om informatie voor persoonlijk gebruik te downloaden en/of te printen.

Als je vragen of opmerkingen hebt of foto's wilt gebruiken..neem dan contact met ons op. info@juleshondenboetiek.nl