Verzendkosten & Levertijd

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten Nederland                       Verzendkosten Belgie en Duitsland
Standaard 4,95 euro                                  Standaard 8,95 euro
Verzekerd 13.00 euro                                 Verzekerd 21.90 euro
Afhalen Gratis                                             Afhalen gratis                                                  

*Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden


Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

* Wij verzenden via de pakketvervoerders PostNL , Belgische post en DHL voor Duitsland
* Zodra wij uw pakket aan het postbedrijf hebben aangeboden/overgedragen ontvangt een link met Track & Trace nummer van het pakketbedrijf waarmee u zelf het pakket kunt volgen.
* Indien u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd, dan wordt uw pakketje (afhankelijk van het postbedrijf)  de volgende dag nogmaals aangeboden of het wordt bij de buren afgeleverd of u kunt het een dag later afhalen op de afhaal  locatie. U vindt dan een briefje in de brievenbus met meer informatie.
*Levertijd van de pakketvervoerder ter indicatie: Nederland 2-3 dagen. België en Duitsland 5-7 dagen
*Vertraging in de bezorging kan gebeuren. Kijk altijd even op de link die u via de mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is uw pakket na 5 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op. 

Bestelling afhalen, Neem contact met ons op. 

Need Help?