Verzendkosten & Levertijd

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten Nederland                      
Standaard 5,95 euro   
Afhalen Gratis

Verzendkosten Belgie en Duitsland

Standaard 8,95 euro
Afhalen gratis                                                  

*Bestellingen boven 50 euro worden gratis verzonden


Levering

Wij doen zorgvuldig ons best jou bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mocht dit om wat voor reden dan ook gebeuren, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

* Wij verzenden via de pakketvervoerders PostNL

* Zodra wij jouw pakket aan het postbedrijf hebben aangeboden/overgedragen ontvangt je een link met Track & Trace nummer van het pakketbedrijf waarmee je zelf het pakket kunt volgen.
* Indien je niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd, dan wordt je pakketje (afhankelijk van het postbedrijf)  de volgende dag nogmaals aangeboden of het wordt bij de buren afgeleverd of je kunt het een dag later afhalen op de afhaal  locatie. Je vindt dan een briefje in de brievenbus met meer informatie.
*Levertijd van de pakketvervoerder ter indicatie: Nederland 2-3 dagen. België en Duitsland 5-7 dagen
*Vertraging in de bezorging kan gebeuren. Kijk altijd even op de link die je via de mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 5 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op. 
*De traceermail van post.nl is voor ons geldende richtlijn of een pakket bezorgd is en wanneer het bezorgd is. 

Bestelling afhalen, Neem contact met ons op.