Verzenden & Leveren

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten Nederland                       Verzendkosten Belgie en Duitsland
Standaard 4,95 euro                                  Standaard 8,95 euro
Verzekerd 13.00 euro                                 Verzekerd 21.90 euro
Afhalen Gratis                                             Afhalen gratis                                                  

*Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden


VERZENDING

* Wij verzenden via de pakketvervoerders PostNL , Belgische post en DHL voor Duitsland
* Zodra wij uw pakket aan het postbedrijf hebben aangeboden/overgedragen ontvangt een link met Track & Trace nummer van het pakketbedrijf waarmee u zelf het pakket kunt volgen.
* Indien u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd, dan wordt uw pakketje (afhankelijk van het postbedrijf)  de volgende dag nogmaals aangeboden of het wordt bij de buren afgeleverd of u kunt het een dag later afhalen op de afhaal  locatie. U vindt dan een briefje in de brievenbus met meer informatie.
*Levertijd van de pakketvervoerder ter indicatie: Nederland 2-3 dagen. België en Duitsland 5-7 dagen
*Vertraging in de bezorging kan gebeuren. Kijk altijd even op de link die u via de mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is uw pakket na 5 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op. 

LEVERTIJD
Na ontvangst van uw bestelling en/of betaling verzenden uw bestelling proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Meestal is dit binnen 1-2 werkdagen.Helaas komt het soms voor dat het door u bestelde artikel gelijktijdig is verkocht. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen en u het gewenste artikel te leveren. Mocht dit niet mogelijk zijn nemen wij met u contact op.

Bestelling afhalen, Neem contact met ons op. 

Need Help?