Herroepingsrecht

Bedenktijd, of ook wel de afkoelperiode.

Je heeft het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van bij jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@juleshondenboetiek. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerkproduct
Een product dat volgens de door jouw ingevoerde specificatie op maat is gemaakt kan helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Modelformulier
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kun je gebruik maken van ons modelformulier. Je bent niet verplicht dit formulier te gebruiken. Je kunt jouw retour(en) ook per e-mail aanmelden via info@juleshondenboetiek.nl

Het modelformulier vind je hieronder:

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 

— Aan 

Jules Hondenboetiek

Postbus 54

6160AB Geleen

Info@juleshondenboetiek.nl

+31 (0)6-53722673

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 


— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                      — Bestelnummer :

 

 

 

 

 


—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 


— Naam/Namen consument(en)

 

 

 


— Adres consument(en) :

 

 

 

 


— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 


— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 


— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 


(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.