Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Zalmolie/Schapenvet Duo - 500 ml

Beschikbaarheid: Op voorraad Beschikbaarheid: product.not_in_stock

Zalmolie en Schapenvet voor honden is goed voor hart- en bloedvaten. Zalmolie houdt gewrichten soepel en geeft energie.
Schapenvet ondersteund de vacht en de opbouw van botten bij je hond.

Prijs incl. btw
€ 10,85
+ -
 • star-iconGratis verzenden vanaf €50,- in NL, DE en BE
 • star-iconVerzending tussen 1-3 werkdagen
 • star-iconKiezen PostNL locatie mogelijk
 • star-icon14 dagen bedenktijd
 • Zalmolie met schapenvet is goed voor een gezondere huid, sterkere botten, goede gezondheid, hogere weerstand, glanzende vacht, betere darmflora en goed voor hart- en bloedvaten

  Zalmolie is rijk aan omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze vetzuren zijn goed voor hart- en bloedvaten, versterken het immuunsysteem, zorgen voor een betere vertering van het voedsel en kunnen gewrichtsklachten verminderen.

  Schapenvet heeft veel gezondheidsvoordelen, het bevat vitamine A en D. Dit ondersteund het gezichtsvermogen, het maag-darmkanaal, de luchtwegen, slijmvliezen en ter ondersteuning van de opbouw van de botten van jouw hond. Daarnaast werkt schapenvet ook nog eens afwerend tegen bacteriën en infecties.
  Schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden met maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd.

  Dosering:
  Door het voer mengen:
  1 pompje staat gelijk aan +/- 2ml.
  Hond tot 15 kg: 3 pompjes p/dag,
  Hond 15 tot 30 kg: 5 pompjes p/dag,
  Hond 30 kg of meer: 7 pompjes p/dag.

  Samenstelling: Zalmolie, Schapenvet, zonnebloemolie, omega 3 en 6 vetzuren (EPA en DHA), vitamine E en F, linolzuur Analyse: eiwit 0.1%, vet 99%, as 0.1%, celstof 0.1%.

  Wanneer je teveel schapenvet aan jouw hond geeft, kan hij of zij was sneller dik worden. Het is erg belangrijk om de juiste dosering aan jouw hond te voeren. Het is ook mogelijk dat je hond wat last krijgt van diarree als je de aanbevolen hoeveelheid overschrijdt

  Zalmolie/Schapenvet Duo is een aanvullend diervoeder voor honden en zit boordevol energie. Het bevordert de opname van het voedsel in de darmen. Zalmolie en Schapenvet bevatten omega 3 en omega 6 vetzuren in de juiste verhouding. Dus goed voor hart- en bloedvaten. Zalmolie houdt gewrichten soepel en geeft energie.