DOGGIEYOU Dreamiezz Sturdy Industrial

Doggieyou hondenkussens zijn heerlijk slaapkussen met een deken eraan vast. Je hond kan hierin lekker wegkruipen en beschut liggen. Veel honden vinden het fijn om ergens in of onder te liggen. Ook als je hond even niet onder de deken wilt liggen, kan hij er natuurlijk ook bovenop gaan liggen.

De vernieuwde Dreamiezz zijn nog beter geworden. Het grootste pluspunt is dat het dekentje bovenop vast zit met een ritssluiting. Hierdoor is het kussen dus ook zonder dekentje te gebruiken. Voor de kenners, het binnenkussen is ook verbeterd! De stof is van een dikkere kwaliteit en blijft vanaf nu mooi plat aan de bovenkant omdat we gebruik maken van meerdere compartimenten. Als jij en je hond eenmaal deze zachte stof (ook wel de deluxe stof genoemd) gevoeld hebben willen jullie zeker niet meer anders. De stof ik erg dik van kwaliteit en zachter materiaal hebben wij in ieder geval nog niet gevonden. Kortom een mooie eye-catcher in je interieur.

Voor puppy’s, incontinente honden of gewoon voor de zekerheid is er nu ook de waterafstotende beschermhoes!
Deze hoes kun je gemakkelijk om het binnenkussen ritsen.
Deze hoes kun je apart bestellen.

  • €99,00


Beschikbare opties:

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb.
Simpel: Meet je hond van voorkant snuit tot staartaanzet. Dit is de minimale afmeting voor het kussen wat je nodig hebt.
Je hond kan dan lekker languit op zijn mooie Doggieyou kussen liggen.

Maten
Smal: 50x50x14cm voor hondjes tot +/- 5kg
Medium: 60x70x16cm voor honden tot +/- 18kg

Wasvoorschriften
De buitenhoes kan goed gewassen worden op 30 graden. Hij kan zelfs in de droger maar wel op de koude stand.

Tags: DOGGIEYOU Dreamiezz Sturdy Industrial