• DOG CAVE PUPPY  Donker grijs DOG CAVE PUPPY  Donker grijs

DOG CAVE PUPPY Donker grijs

De Dog cave is een super leuke slaapplek voor jouw hond. Het hippe design van de mand springt direct in het oog en is dus een aanwinst voor ieder interieur.

De Dog Cave is gemaakt van Polyethylene. Dit is een zeer stevige kunststof waardoor de mand tegen een stootje kan en zeer makkelijk is schoon te maken met een vochtig doekje. Het binnenkussen (100% polyester) is volledig wasbaar op 30gr.

De Dog cave is getest op veiligheid. Aan de onderkant van de dog cave zitten meerdere ventilatie gaten die zorgen voor genoeg luchtcirculatie. 

Milieuvriendelijk: De dog cave is 100% recyclebaar

Afmeting: Lengte 40 x Breedte 52 x Hoogte 40cm 
Kussentje: 34x44x8cm

Geschikt voor kleine hondjes of katten tot ca 3-4 kilo

Wat als mijn hond niet in de Dog cave wil: Geef je hond de kans om zijn nieuwe mand te verkennen. Dwing hem nooit in de dog cave. Voordat je de Dog Cave neerzet haal je zijn oude mand weg. Wissel het kussen van de Dog Cave om met een oude deken en leg deze voorlopig in de Dog Cave samen met zijn speelgoed en wat lekkere snoepjes. Eventueel leg je een kledingstuk met jouw geur in de dog cave. Sommige honden beginnen tegen de Dog Cave te blaffen, dat mag, geef je hond even de tijd om aan zijn nieuwe mand te wennen.

  • €79,99

  • Model: 3214
  • Beschikbaarheid: 2

Door de aard van het productieproces van roterende gieten is het onvermijdelijk  dat er kleine bubbeltjes en onregelmatigheden op het oppervlak van het product zichtbaar zijn. Dit is een normaal product eigenschap van dit productieproces.


Tags: DOG CAVE MEDIUM