Jules Hondenboetiek Blog

'Waar wordt een hond graag geaaid?
In de Gastblog die GELUKKIGE HONDEN speciaal voor ons maakte lees je alles waar je hond graag geaaid word en hoe je onbekende honden moet aaien.
Honden apps die je op je smartphone moet hebben
Hoe vaak zitten we per dag niet op onze smartphone. Vaak tot ergernis van je eigen hond die je vragend zit aan te kijken om aandacht te krijgen. Nou , begin maar te downloaden, want deze apps vind jouw hond ook leuk of zijn erg nuttig.
Dagje uit met de hond
Heeft je hond het plaatselijk speelveldje of je tuin wel even gezien, ga er dan eens een dagje met je hond op uit. Bos en zee scoren altijd goed bij iedere viervoeter. Wij geven je graag een paar tips voor wie naar het zuiden van het land wil komen.
Guisapet Dog Cave
De Guisapet Dog caves zijn echte blikvangers in je interieur. De ideale slaap plek voor honden die graag ergens in weg kruipen. Gemaakt van stevige kunststof, dus ze kunnen tegen een stootje. Een bijzondere slaapplek met een lange levensduur.
DOGGIEYOU Hondenkussens
Slapen in pure luxe
Welke maat hondenmand kies je voor je hond
Je wil de beste en leukste hondenmand voor jouw hond, maar hoe kies je die? Er zijn zoveel verschillende hondenkussens en hondenmanden.
Zin of onzin van een hondenjas
In de jaren dat we de hondenboetiek hebben zijn vaak voor radio en tv geïnterviewt. Een veel gestelde vraag wat we altijd kregen, een honden jas dat is toch zielig. Het heeft toch geen funktie. Of je nou kiest voor een stoere hondentrui of een hip roze jas met een fluffy kraagje dat is een kwestie van smaak. Of het zielig is of niet..we geven je graag wat meer uitleg. Oordeel daarna zelf.
Hondentaal
Ken je dat.., je hond wil je iets duidelijk maken, maar je weet niet wat hij bedoeld..
Hoe was ik de Bagels van Bessie en Barnie ?!
Hoe vaak kregen we niet de vraag hoe je de hoezen en vooral, de binnenvulling van de bagels wast. Tijd dus om het zelf even uit te proberen.
Koelhalsbanden en koelmatten, hoe werkt dat eigenlijk..
Heeft je hond met warm weer last van de hitte? De koelmatten en koelhalsbanden van Aqua Cool Keeper zijn speciaal ontwikkeld om honden op warme dagen verkoeling te geven. Op een makkelijke manier voorkom je oververhitting bij je hond.
Waarom een hondentuigje
Uit onderzoek is gebleken dat een hondentuig beter is voor de gezondheid van je hond. Op den duur kan je hond schade ondervinden door het gebruik van een halsband, zeker honden die flink aan de riem trekken. Je hond kan last krijgen van zijn nek of rug.
Autostoel voor honden
Een Honden auto stoeltje is de oplossing om je hond veilig in je auto te vervoeren. Je hond heeft zijn eigen plekje in de auto en kan niet los door de auto heen wandelen.
Droge gebarsten en ruwe honden neus, wat te doen,
Heeft jouw hond ook last van een droge en gebarsten honden neus. Daar hebben we wat voor. Lees snel onze blog voor de oplossing hiervoor !
Mijn eerste blogpost
Hi, Ik ben Thea en samen met onze beste medewerker Charlie Brown (jawel dat is de hond) gaan we proberen om tussen de drukte van de shop een kijkje te geven wat er achter de schermen gebeurt en regelmatig leuke tips en weetjes over producten hier te plaatsen.
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 25