Jules Hondenboetiek Blog

Mijn hond heeft doorligplekken, wat kun je doen
Veel honden hebben ligplekken op de ellenbogen, hoe kun je dit verzorgen en verminderen..
De beste autostoel voor jouw hond
Veilig je hond meenemen in de auto. Een autostoel heeft een heleboel voordelen voor hond en baasje, maar hoe bepaal je welke autostoel het beste is voor jouw hond.
Snuffle Hondenbier, Echt Belgisch Hondenbier
Samen met je hond een biertje drinken. Snuffle Dog Beer is de ultieme verkwikkende dorstlesser voor je hond. Wie wil er nu niet samen proosten met zijn hond op iets feestelijks. Hondenbier bevat geen alcohol en geen koolzuur maar wel heerlijke vleesextracten.
Smoofl Ijsmix om zelf hondenijs te maken
Met Smoofl maak je makkelijk de lekkerste en gezonde hondenijsjes zelf. Laag in caloriën en gezonde lekkernij op warme zomerse dagen.
Honden en Kerstmis, Tips voor een veilige kerst voor hond en baasje
hoe ver zijn jullie al met de kerstversieringen. Hier staat inmiddels al de kerstboom en leggen we de laatste hand aan de versieringen. Maar tussen al die versieringen die het huis gezellig maken zitten ook enkele onverwachte gevaren...
5 Tips om je hond een onvergetelijke kerst te bezorgen
Kerst vier je met je familie en dan mag je hond zeker niet ontbreken. Wij geven je 5 tips om het kerstfeest van jouw hond nog leuker te maken.
Hoe vaak was jij je hond..Handige tips en weetjes over de verzorging van jouw hond
Een gezonde hond heeft een natte neus, schone oren, een schoon gebit, en een mooie, glanzende vacht. De verzorging van honden gaat heel breed daarom beperken wij ons hier uitsluitend op onderdelen van de dagelijkse verzorging die een invloed hebben op de lichamelijke gezondheid en het welzijn van je hond.
Welke maat hondenjas heeft mijn hond
Hondenkleding via internet kopen moeilijk, helemaal niet met onze tips!
'Waar wordt een hond graag geaaid?
In de Gastblog die GELUKKIGE HONDEN speciaal voor ons maakte lees je alles waar je hond graag geaaid word en hoe je onbekende honden moet aaien.
Honden apps die je op je smartphone moet hebben
Hoe vaak zitten we per dag niet op onze smartphone. Vaak tot ergernis van je eigen hond die je vragend zit aan te kijken om aandacht te krijgen. Nou , begin maar te downloaden, want deze apps vind jouw hond ook leuk of zijn erg nuttig.
Webwinkelkeur,Vertouwd en veilig online kopen bij Jules hondenboetiek
Wij zijn supertrots want Jules Hondenboetiek is aangesloten bij Webwinkelkeur. Dat is goed nieuws voor onze klanten want zo weet je zeker dat je veilig en transparant een aankoop kunnen doen in onze online hondenboetiek.
Dagje uit met de hond
Heeft je hond het plaatselijk speelveldje of je tuin wel even gezien, ga er dan eens een dagje met je hond op uit. Bos en zee scoren altijd goed bij iedere viervoeter. Wij geven je graag een paar tips voor wie naar het zuiden van het land wil komen.
Guisapet Dog Cave
De Guisapet Dog caves zijn echte blikvangers in je interieur. De ideale slaap plek voor honden die graag ergens in weg kruipen. Gemaakt van stevige kunststof, dus ze kunnen tegen een stootje. Een bijzondere slaapplek met een lange levensduur.
DOGGIEYOU Hondenkussens
Slapen in pure luxe
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 32