Jules Hondenboetiek Blog

Het beste Hondentuigje voor jouw hond
Hoe herken je een goed hondentuigje. Met deze tips kies je nooit meer het foute hondentuig.
Is mijn hond gelukkig?
Hoe zie je aan je hond dat hij geniet van zijn hondenleventje. Je leest het in deze Blog.
13 tips om de verjaardag van je hond te vieren
Als je hond jarig is dan mag dat gevierd worden. Een dag om eens lekker uit te pakken en je hond te verwennen. Met deze tips plan jij het ultieme verjaardagsfeest voor jouw hond
Halsbanden die je nog nooit gezien hebt..
Halsbanden die sterk zijn en er ook nog eens uniek uitzien, ja dat kan nu..
Wat is de beste autostoel voor mijn hond
Waarop moet je letten bij de aanschaf van een autostoel voor jouw hond. Wil je jouw hond veilig in je auto vervoeren en ben je zuinig op je auto Om een slimme aankoop te doen hebben wij de volgende punten voor je op een rijtje gezet.
Waarom zou je een autostoel voor je hond moeten kopen
Wil je graag je hond altijd op een veilige manier in je auto mee kunnen nemen en hem daarbij ook nog eens van comfort en gemak voorzien? Dan is de keus voor een hondenautostoel snel gemaakt.
Smoofl Hondenijs, de lekkerste hondenijsjes maak je zelf.  Nieuw dit jaar zijn de eetbare stokjes!
Smoofl Ice Cream Mix for Dogs is de lekkerste ijstraktatie voor honden tijdens de warmere dagen. Dit jaar verrast Smoofl met de eetbare stokjes.
Mijn hond heeft doorligplekken, wat kun je doen
Veel honden hebben ligplekken op de ellenbogen, hoe kun je dit verzorgen en verminderen..
De beste autostoel voor jouw hond
Veilig je hond meenemen in de auto. Een autostoel heeft een heleboel voordelen voor hond en baasje, maar hoe bepaal je welke autostoel het beste is voor jouw hond.
Snuffle Hondenbier, Echt Belgisch Hondenbier
Samen met je hond een biertje drinken. Snuffle Dog Beer is de ultieme verkwikkende dorstlesser voor je hond. Wie wil er nu niet samen proosten met zijn hond op iets feestelijks. Hondenbier bevat geen alcohol en geen koolzuur maar wel heerlijke vleesextracten.
Smoofl Ijsmix om zelf hondenijs te maken
Met Smoofl maak je makkelijk de lekkerste en gezonde hondenijsjes zelf. Laag in caloriën en gezonde lekkernij op warme zomerse dagen.
Honden en Kerstmis, Tips voor een veilige kerst voor hond en baasje
hoe ver zijn jullie al met de kerstversieringen. Hier staat inmiddels al de kerstboom en leggen we de laatste hand aan de versieringen. Maar tussen al die versieringen die het huis gezellig maken zitten ook enkele onverwachte gevaren...
5 Tips om je hond een onvergetelijke kerst te bezorgen
Kerst vier je met je familie en dan mag je hond zeker niet ontbreken. Wij geven je 5 tips om het kerstfeest van jouw hond nog leuker te maken.
Hoe vaak was jij je hond..Handige tips en weetjes over de verzorging van jouw hond
Een gezonde hond heeft een natte neus, schone oren, een schoon gebit, en een mooie, glanzende vacht. De verzorging van honden gaat heel breed daarom beperken wij ons hier uitsluitend op onderdelen van de dagelijkse verzorging die een invloed hebben op de lichamelijke gezondheid en het welzijn van je hond.
Welke maat hondenjas heeft mijn hond
Hondenkleding via internet kopen moeilijk, helemaal niet met onze tips!
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 39