Jules Hondenboetiek Blog

5 Tips om je hond een onvergetelijke kerst te bezorgen
Kerst vier je met je familie en dan mag je hond zeker niet ontbreken. Wij geven je 5 tips om het kerstfeest van jouw hond nog leuker te maken.
DIERENDAG 4 Oktober
Ieder jaar op 4 oktober is het internationale dierendag. Ook dit jaar zullen er weer flink wat dieren net even extra verwend worden of in het zonnetje gezet worden.
Hoe was ik de Bagels van Bessie en Barnie ?!
Hoe vaak kregen we niet de vraag hoe je de hoezen en vooral, de binnenvulling van de bagels wast. Tijd dus om het zelf even uit te proberen.
Koelhalsbanden en koelmatten, hoe werkt dat eigenlijk..
Heeft je hond met warm weer last van de hitte? De koelmatten en koelhalsbanden van Aqua Cool Keeper zijn speciaal ontwikkeld om honden op warme dagen verkoeling te geven. Op een makkelijke manier voorkom je oververhitting bij je hond.
Waarom een hondentuigje
Uit onderzoek is gebleken dat een hondentuig beter is voor de gezondheid van je hond. Op den duur kan je hond schade ondervinden door het gebruik van een halsband, zeker honden die flink aan de riem trekken. Je hond kan last krijgen van zijn nek of rug.
Autostoel voor honden
Een Honden auto stoeltje is de oplossing om je hond veilig in je auto te vervoeren. Je hond heeft zijn eigen plekje in de auto en kan niet los door de auto heen wandelen.
Droge gebarsten en ruwe honden neus, wat te doen,
Heeft jouw hond ook last van een droge en gebarsten honden neus. Daar hebben we wat voor. Lees snel onze blog voor de oplossing hiervoor !
Mijn eerste blogpost
Hi, Ik ben Thea en samen met onze beste medewerker Charlie Brown (jawel dat is de hond) gaan we proberen om tussen de drukte van de shop een kijkje te geven wat er achter de schermen gebeurt en regelmatig leuke tips en weetjes over producten hier te plaatsen.
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8