The Blissful Dog BUG OFF BUTTER tube

Warmer weer zorgt voor meer plezier buiten aan het water, picknicken in de park en langere wandelingen met je viervoeter. Echter zijn er ook ongewenste insecten die zich melden met het mooie weer. Bugg off butter gaat de strijd aan met ongewenste gasten waaronder muggen , vliegen en andere insecten.. 

Het dilemma is dat ander chemische producten wel dodelijk zijn voor insecten is, maar vaak niet goed voor jouw hond.. Bug off butter is de vriendelijkere en zachtere benadering tot het kwijtraken van hinderlijke insecten, of ten minste om ze wat op afstand te houden. 

Bug Off is een effectief alternatief op de agressieve, chemische beladen producten.
Bug Off Butter is natuurlijk alternatief voor je hond voor het weren van vervelende bijtende insecten in een langdurige balsem formulering.

  • €6,99

BUG OFF BUTTER
Deze balsem is een 100% natuurlijk product dat vervelende beestjes en insecten op afstand houd. Het is een natuurlijk alternatief en hierdoor niet schadelijk voor je hond.
Hierdoor is het ook veilig te gebruiken bij Puppies die ouder zijn dan 12 weken. 

Gebruik
Aanbrengen bij voorkeur voordat je hond naar buiten gaat. Breng de balsem aan op plekken die doelwit zijn voor insecten om je hond te bijten, zoals oren, pootjes enz..
Gebruik het product zo vaak als je zelf nodig vind. 
Bug Off Butter heeft  geen werkzame bestanddelen en is niet schadelijk voor je hond als hij het produkt aflikt.
Maar we willen natuurlijk dat het product wel zijn werk doet. Zorg dus bij het aanbrengen en erna voor voldoende afleiding.

Tips

Leidt de hond af bij het aanbrengen met iets lekkers of ga direct wandelen.
Doe een beetje van het produkt op je vinger en warm het in de handpalm even. Dit zorgt voor een snellere absorptie. 
Het produkt bestaat uit een stevige balsem. Daar is bewust voor gekozen omdat honden bij hun neus, poten en ellebogen een dikkere huid hebben. 
Een dunne fluffy creme zou hierbij totaal geen werking hebben.


Ingrediënten: Shea Boter, Olijfolie, druivenpitolie, Neemolie, Amandelolie, Kokosolie, Bijenwas, Avocado olie, Cacaozaad boter, castor olie, Essentiële Olien van Citroengras, Geranium, rozemarijn, cederhout en Citronella.
Inhoud ca 4.5ML (stick vorm)


Tags: The Blissful Dog BUG OFF BUTTER tube