• Snuffle Giftbox Dog Bier En Friet Snuffle Giftbox Dog Bier En Friet

Snuffle Giftbox Dog Bier En Friet

De Snuffle Dog World Box brengt onze 3 toppers samen en is het ultieme geschenk voor onze viervoeters.

Wat zit er in de box:
Enerzijds hebben we de het Snuffle Dog Beer, een heerlijk drankje verkrijgbaar in twee smaken: rund en kip, waar honden zijn er gek op. En daarnaast de overheerlijke knapperige hondenfrietjes.

Je hond hoeft dus niet langer jaloers toe te kijken wanneer u van een biertje geniet, want hij heeft nu zijn eigen Pilsje.
Het is vervaardigd van rundvlees, mout- en gerstextracten en is een streling voor de smaakpapillen van uw hond!
Natuurlijk is Snuffle natuurlijk geen écht bier: het bevat geen alcohol en bruist niet.
Snuffle Dog Beer wordt gemaakt van de allerbeste ingrediënten, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw trouwe viervoeter.

De heerlijke smaak van Snuffle Dog Beer is te danken aan de hoge kwaliteit van het rundsvlees en gevogelte. Serveer het bier op kamertemperatuur, zodat de hond het aroma kan ruiken. Dien het niet te koud op, want daar kan uw hond buikpijn van krijgen, net als van koud water.

VOLLEDIG NATUURLIJK EN BUITENGEWOON GEZOND!
Snuffle Dog Frietjes bestaan volledig uit aardappelen en maïs, en ze worden niet gefrituurd. Ze bevatten geen kleurstoffen, aroma’s, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

KLAAR om op te eten!
Open het zakje en dien op, eenvoudiger kan bijna niet, want de Snuffle Dog Frietjes zijn klaar voor gebruik. Ze werden in een speciaal apparaat met hete lucht gebakken. De verpakking zorgt ervoor dat ze lang goed blijven. (Bv. Als het pakje vier dagen open is, worden ze misschien wat minder krokant, maar meer ook niet. Ze blijven extreem lekker.

SLECHTS 0,8% VET
Snuffle Dog Frietjes bevatten slechts 0,8% vet, wat veel minder is dan de meeste andere hondensnacks.
Snuffle Dog Frietjes worden van een speciale aardappelsoort gemaakt, en zijn dan ook een echte verwennerij. Aardappelen worden overigens steeds vaker gebruikt in dierenvoeding als gezond alternatief voor granen.
Op de verpakking vindt u dieetadvies met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid frietjes voor uw hond.

  • €13,99

  • Model: 4044
  • Beschikbaarheid: 6

Inhoud
2 x flesje 25cl
1 x zakje 40gr