CORONA

Ook bij Jules hondenboetiek merken wij de gevolgen van het virus.
Uit voorzorg hebben wij onze showroom tijdelijk gesloten.
De webshop blijft gewoon open 24/7
Zolang POST NL blijft bezorgen, kunnen wij blijven verzenden.
Weet dat we ons best doen om je bestelling netjes in te pakken, snel mee te geven met de bezorgdienst en nieuwe voorraad in te kopen.

Dit zijn uitzonderlijke tijden.
Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor de mensen rondom je.

Liefs, Thea & Charlie

Update 22-3-2020:

De richtlijn op het moment is dat bezorgers pakketten NIET bij de buren bezorgen. Ben je niet thuis? Dan gaat je pakket meteen naar een pakketpunt. Soms zal dat iets verder zijn van je huis omdat veel pakketpunten ook overbelast zijn. 
Zorg dat je thuis bent als je de verzendbevestiging hebt ontvangen! Via de traceermail die je van POST NL ontvangt kun je zien wanneer je pakketje geleverd gaat worden.Heb respect voor de bezorger: Doe de deur open en neem zelf een stap terug... Misschien ook fijn als je de deurbel een keer desinfecteert. De bezorger zal je dankbaar zijn.


Update 19-3-2020

Specifieke maatregelen voor België vanaf 19 maart 2020
De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Pakketten die we na een tweede poging niet bij de consument thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft.
Ook is in België het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat jouw zendingen met bestemming in België vertraging oplopen.
De meest actuele status van jouw pakket is te vinden via Track & Trace van PostNL. Deze code krijg je per mail altijd van POST NL toegestuurd nadat wij jouw bestelling hebben verzonden.


Update 18-3-2020

Bezorging door PostNL.
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we jou daar direct van op de hoogte.


Update 17-3-2020

Bezorging van post en pakketten
Vanaf vandaag tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doet POST NL  om het contact tussen mensen te minimaliseren. De ontvanger van het pakket  wordt gevraagd om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs. Deze noteert de bezorger en tekend met jouw toestemming voor ontvangst.
Bron: Post NL


Update 16-3-2020

Kun je besmet raken met het nieuwe corona virus door het aanraken van een oppervlak?
Een virus heeft altijd een mens of dier nodig om ‘in leven te blijven’ en zich te kunnen delen. Buiten het lichaam kan het virus maar kort overleven. Dat is afhankelijk van bijvoorbeeld het soort oppervlak, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde/gladde materialen zoals plastic, metaal en glas, en minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton.De kans dat je besmet raakt door het aanraken van een product of oppervlak is heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Wel neemt het aantal virusdeeltjes heel snel (exponentieel) af buiten het lichaam.
Bron: RIVM

Voordat wij jouw bestelling gaan inpakken wassen en ontsmetten wij natuurlijk onze handen en zorgen dat jouw bestelling op een hygiënische manier wordt verpakt.