Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Bessie and Barnie bagel beds

Bessie and Barnie bagel beds

Bessie and Barnie hondenkussens worden ook wel bagel beds genoemt door hun vorm.


Heerlijk zachte Bagel bed van het Amerikaanse merk Bessie and Barnie. Deze ronde hondenmanden bieden jouw hond ongeëvenaarde comfort en superieure kwaliteit. Deze bagel manden worden gegarandeerd dé favoriet van jouw hond of pup!
De manden zijn rond voelen heerlijk zacht aan en hebben een vulling van gerecycled plastic. De vulling is zeer royaal zodat jouw hond er bijzonder comfortabel in zal liggen. De  bagelmand heeft rondom een rits zodat je de hoes gemakkelijk kunt reinigen. De mand is aan twee kanten te gebruiken. Dit unieke product wordt geheel met de hand in de U.S.A. gemaakt. Deze Hondenkussens zijn gemakkelijk te reinigen doordat de hoes afritsbaar is.
 

Gemaakt in de VS
Luxueus
Duurzaam
Eco-vriendelijk

Bessie + Barnie is een fabriek van producten voor huisdieren, opgericht in 2008 in New York, en momenteel gevestigd in Doral, Florida. Wij zijn trotse fabrikanten van 's werelds meest bijzondere bedden en accessoires voor huisdieren.

Onze stoffen zijn leuk, zacht, kleurrijk, trendy, en onmogelijk om niet van te houden. De simpele aanraking ervan maakt elk huisdier - of mens! - verliefd op. Onze kenmerkende collectie stoffen en meer dan 1.000 mogelijke combinaties maken onze producten de meest stijlvolle en exclusieve op de markt. Dit is het meest luxueuze product dat een huisdier kan krijgen - en onze harige vrienden verdienen het ook om in stijl te leven!

Duurzaamheid is ook een belangrijk punt voor ons. Wij waarderen de wereld waarin we leven en zorgen er graag goed voor. Daarom zijn onze bedden en kussens gemaakt van milieuvriendelijk polyfill, dat een bijproduct is van gerecyclede frisdrankflessen. Voor elk bed dat we maken, worden gemiddeld minstens 30 frisdrankflessen gerecycled en krijgen ze een nieuwe krachtige toepassing. We geloven graag dat we afval omtoveren tot magie.

terug naar overzicht