Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Aqua Coolkeeper

Aqua Coolkeeper

Met de Aqua Coolkeeper producten kun je jouw hond op warme dagen laten afkoelen. Aqua Coolkeeper producten zijn speciaal ontwikkeld om de verhoogde lichaamstemperatuur terug te dringen en onder controle te houden tegen hittestress.

De aqua coolkeeper producten zijn speciaal bedoeld om dieren comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. Gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Deze hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte. Het Aqua Cool keeper product dient voor enkele minuten te worden ondergedompeld in koud water. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. Een volgezogen product behoudt zijn verkoelende eigenschappen voor 2 tot 10 dagen, afhankelijk van de temperatuur buiten die het water in de kristallen doet verdampen. De producten van Aqua cool keeper kunnen keer op keer worden gebruikt.

Ondanks dat hij zich volzuigt met water voelt hij na een uurtje weer droog aan. Echter blijven de producten verkoeling geven aan de slagaders die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen.Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de cool keeper en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het gehele lichaam afkoelt.

terug naar overzicht