Check  Veilig betalen*     Check  Gratis bezorging v.a. €50,00*     Check  Unieke produkten voor jouw hond*

hondenboetiek, hondenkleding
& accessoires

Blogs Jules hondenboetiek

Droge gebarsten en ruwe honden neus, wat te doen

Datum: 2023/01/16

Heeft jouw hond ook last van een droge en gebarsten honden neus. Daar hebben we wat voor.
Lees snel hier voor de oplossing hiervoor !

Veel honden hebben wel eens last van een droge ruwe of gebarsten neus. Hierin kunnen pijnlijke kloven ontstaan. Een droge honden neus wil niet altijd erop duiden dat je hond ziek is.
Dit kan o.a. ontstaan doordat je in de winter de verwarming in huis hoger hebt staan en de lucht in de leefomgeving een stuk droger is. In de zomer kan het zijn dat je hond toch wat last heeft gehad van de felle zon.

Nog enkele oorzaken van een droge honden neus:
*Drinkt je hond wel genoeg? Uitdroging kan een oorzaak zijn.
* Je hond kan allergisch zijn voor pollen, voeding of stof. Dit kan een droge neus als gevolg hebben.
* sommige rassen kunnen hun neus niet likken. Veel kort snuitige honden hebben dit probleem dat ze hun neus niet nat kunnen houden waardoor hij uitdroogt.

It's all about the nose
NOSE BUTTER van The Blissful Dog voorkomt dat je hond een droge en korstige neus krijgt.Een hond hoort een gladde, zachte en licht vochtige neus te hebben. Onze NOSE BUTTER oftewel neus balsem,  werkt verzorgend en verzachtend voor droge en ruwe honden neusjes. Gebruik de balsem ook preventief om droge hondenneusjes te voorkomen. Met onze neus balsem merk je meteen al resultaat bij het eerste gebruik.
 

More Blissful stuff!
Het assortiment van The Blissful Dog bestaat uit meerdere producten.

Droge korstige hondenneus,  hondenpootjes met kloofjes. insectenbeetjes tegen gaan. Het is allemaal geen probleem voor de mooie verzorgingsproducten van The Blissful dog.
100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je hond. 

BOO BOO BUTTER is er  voor allerlei ongemakjes. Denk aan schrale plekjes, schuurvlekjes, schaafwondjes, insectenbeetjes en noem maar op. Net even dat extra beetje verzorging dus.
PAW BUTTER verzorgd ruwe hondenpootjes vooral in de winterperiode als er zout wordt gestrooid verdienen hondenpootjes wat extra verzorging.  Hydraterende en verzorgende en helende werking.
BUG OFF BUTTER gaat de strijd aan met vervelende beestjes.  Het is een natuurlijk alternatief en hierdoor niet schadelijk voor je hond. Je brengt de balsem aan op die plekker waar insecten graag bijten zoals, oortjes,pootjes enz..

Sinds kort staat ons eigen logo op de producten van The Blissful Dog. 
Waarom....omdat we dit een ongelooflijk goed product vinden.
Zijn we er trots op...Echt wel !

Klik op de link om naar alle producten van The Blissful dog te gaan

Tags: Droge neus honddroge neus franse bulldogkapotte neus honddroge gebarsten neus hondThe blissful dogdroge neus hond insmerenPoten wax voor hondenvoetzolen hond verzorgenkussentjes hond klovendroge voetzolen hondpotenbalsem hondruwe hondenneusSchrale hondenneus,